Galaxy Note 3 lcd-scherm vervangen

€ 159,99 + montagekosten: € 30,00 = totaal: € 189,99

Reparatietijd: 30 minuten

Samsung Galaxt Note III schermunit. Wanneer het lcd/scherm van uw note III is gebroken, is een complete vervanging van het scherm nodig en is dit het juiste product. Wij vervangen dit onderdeel met zorg zodat er geen sporen achterblijven van de vervanging.

 

Galaxy Note 3 speaker vervangen

€ 45,00 + montagekosten: € 00,00 = totaal: € 45,00

Reparatietijd: 1-3 dagen
Is uw toestel in aanraking geweest met vocht,en werkt deze niet goed meer,of gaat uw toestel helemaal niet meer aan,zet hem dan onmiddellijk uit en haal de batterij uit voordat het kortsluiting veroorzaakt en laat het een vochtbehandeling krijgen.

Bij een vochthandeling halen wij uw toestel helemaal uit elkaar en maken de printplaat schoon,halen alle vocht restanten weg en voeren indien nodig kleine herstel werkzaamheden uit.Indien onderdelen vervangen dienen te worden of grote werkzaamheden verricht moeten worden,is dit tegen meerprijs.U betaald alleen als er verbetering in de toestand is geboekt.Bij deze reparatie kunnen wij helaas geen garantie geven.

 

Galaxy Note 3 laadconnector vervangen

€ 24,99 + montagekosten: € 30,00 = totaal: € 54,99

Galaxy S Advance laadconnector

Reparatietijd: 1 dag
Samsung Galaxy Note III laadconnector vervangservice. wanneer uw Note III niet meer wilt opladen of geen verbinding maakt met uw pc. Voor deze reparatie gebruiken wij de laatste soldeertechniek